Flyers

Met onze diverse opties voor flyers kun je de perfecte promotiematerialen voor je bedrijf creëren. Kies uit een breed scala aan afgewerkte formaten, variërend van de gebruikelijke A2, A3, A4, tot kleinere A5 en A6 formaten. We bieden ook aangepaste afmetingen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Daarnaast zijn er andere vormen beschikbaar, zoals vierkante formaten, Amerikaanse formaten en ringbanden.

Wat betreft bedrukking heb je de keuze uit verschillende opties. Ga voor full-color afdrukken om je boodschap helder en levendig over te brengen. Je kunt ook kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking, en zelfs opties met witte inkt om je ontwerpmogelijkheden uit te breiden.

Voor het materiaal van je flyers hebben we verschillende papiersoorten beschikbaar, waaronder gladde, gesatineerde, gerecyclede, natuurlijke, en metallic papiersoorten. Deze bieden een scala aan mogelijkheden om je ontwerp de juiste uitstraling te geven.

Je kunt de uitstraling van je flyers verder verbeteren met diverse veredelingsopties. Kies voor laminaat voor extra glans of een matte uitstraling. Ga voor spotveredeling met foliedruk in goud, zilver, of andere opvallende kleuren. Of kies voor een van de andere afwerkingsmogelijkheden om je flyers nog specialer te maken.

Onze flyers zijn beschikbaar in verschillende hoeveelheden, van kleine oplagen tot grote hoeveelheden om aan je promotiebehoeften te voldoen. Je kunt ook opties selecteren zoals schoonsnijden, rillijnen, perforatie, contoursnijden, boren, hoeken afronden, en meer om je flyers aan te passen.

Kies je gewenste leveringsopties, zoals afzonderlijk verpakken in mappen, bundelen, kruislings bundelen, het gebruik van dozen, palletlevering en nog veel meer.

Wij bieden diverse urgentieniveaus, waaronder snel, standaard, spoed en gemiddeld. Kies de optie die het beste bij je planning past.

Met onze diverse drukmethoden, waaronder digitaal, inkjet en offset, kun je de beste optie kiezen om je flyers tot leven te brengen.

Kortom, met onze uitgebreide mogelijkheden kun je aantrekkelijke, opvallende flyers maken die perfect passen bij je bedrijf en je marketingbehoeften.

SKU: flyers Categorie:

Configureer je product

 36,95

Heb je vragen of hulp nodig?

Heb je vragen, heb je hulp nodig of heb je specifieke wensen die je niet op de website kan vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Je kan ons bereiken via info@druklab.be of via onderstaande contact formulier.